Container til leje i Hjørring

Har du brug for at leje en container, så du kan komme af med ødelagte eller overskydende materialer fra byggeri, renovation, havearbejde eller lignende? Så kan du book vores service online eller ringe på telefon 98 92 14 59.

Vi leverer den sorteringsmodel, du har brug for lige til din dør eller på det aftalte sted.

Vælg model efter affaldstype

Alt efter hvilke og hvor mange forskellige typer materialer, du skal sortere og smide væk, er der en model i vores sortiment, der matcher dine behov.  For eksempel kan du leje en container til byggeaffald, som kan deles ind i forskellige rum, således du kan sortere murbrokker, jern, træ osv. undervejs, som dit projekt skrider frem.

Er du i gang med en større omlægning af haven, eller skal din virksomhed fjerne jord og andre bionedbrydelige materialer fra sitet, så er det naturligvis også muligt at leje en container til haveaffald i Hjørring eller en af de omkringliggende byer.

Alle vores services tilbydes i hele oplandet, fra Brønderslev til Hirtshals, over Sindal, til Tårs og Vrå, og alle byer der imellem. Vi leverer naturligvis også containere i Aalborg, Frederikshavn og det øvrige Nordjylland - så uanset hvor du befinder dig, er der mulighed for at gøre brug af vores services.