Leje af container i Aalborg

Hos os har du mulighed for at leje containere i Aalborg i en enkelt dag eller for en længere periode, samt for at hyre en af vores vognmænd til affaldshåndtering og bortskaffelse af dine materialer.

Vi skræddersyer altid vores løsninger og tilbud efter dine behov, og alle vores services tilbydes til både private og erhverv. Book online i dag eller kontakt os og hør mere på 98 92 14 59.

Containere til håndtering af forskellige affaldstyper

Hos Anker Christensen råder vi over 400 containere i forskellige størrelser og typer, der lejes ud til både private og erhverv. Som fjerde generation i virksomheden og med mere end 35 års erfaring i branchen, tilbyder vi professionelle råd og vejledning, så du kan være sikker på at få leveret lige nøjagtigt den type container, du har brug for til dit projekt.

Der er nemlig forskel på hvilken type affald, der skal håndteres og hvilken type container, der egner sig bedst til dit projekt. I vores sortiment finder du derfor alt lige fra:

Uanset hvilken type, du ønsker at leje, så er du hos os sikret hurtig levering lige til døren til den aftalte tid. Læs mere om de enkelte modeller i vores store containerkatalog.

Udlejningsservice i hele Aalborg og omegn

Uanset om du ønsker at leje en container i Aalborg, eller om du har behov for en af vores andre udbud og services, så står vores vognmænd altid klar til at hjælpe. Vi dækker hele Aalborg Kommune - fra Nørresundby og Vadum, til Vester Hassing, Svenstrup, Nørre Uttrup og alle småbyer derimellem.

Faktisk leverer vi vores produkter og services på alle adresser i hele Nordjylland, så uanset om du befinder dig i Aalborg, Hjørring eller Frederikshavn, er der altid mulighed for at gøre brug af vores kompetencer.