Snerydning og saltning for erhverv i Hjørring Kommune

Hvert år hjælper vi adskillige erhverv med snerydning og saltning, så medarbejdere, kunder og andre besøgende kan komme trygt og sikkert til og fra arbejdspladsen. 

På frostdage starter vi vores faste rute kl. 03.00, og med vores trailermonterede saltspreder sørger vi for saltning af fortov og veje, så alle de befærdede arealer omkring jeres virksomhed er tøet og klar til, at arbejdsdagen starter.

Vi services med saltning og snerydning benyttes af mange forskellige erhvervsvirksomheder, og vores portefølje dækker både store boligforeninger, private grundejerforeninger, haller, offentlige anlæg, tankstationer og meget mere.

Lige nu har vi stadig plads til et par kunder mere på ruten, så ring allerede nu på telefon 98921459 og bliv vinterklar, inden frosten for alvor kommer.

 

Snerydning i Hjørring og omegn

Det er ikke kun frostglatte veje, der kan være en udfordring i vinterhalvåret. Sne kan også være årsag til forskellige trafikale problemer, og alt efter hvor meget sne, der kommer, kan det være besværligt for medarbejdere og kundere at komme til at parkere og komme tørskoet frem.

Derfor tilbyder vi også snerydning i Hjørring Kommune for erhvervskunder, så de hvide masser ikke er en hindring, når I møder ind om morgenen.

Ønsker du tilbud og priser på snerydning for erhverv, så kontakt os på telefon 98921459.