Kranløsninger og løfteopgaver

Kranløsninger og løfteopgaver

Hos Anker Christensen eftf. har vi et stort kendskab til forskellige løfteopgaver og kranløsninger. Vi har igennem mange års erfaring, opnået et højt niveau indenfor kranløsninger og derfor kan vores kompetente kranchauffører altid levere kvalitetsarbejde, hvor erfaring og service er i top.
Vores løfteopgaver og kranløsninger har stor fokus på kvalitet og effektivitet.

Vi tilbyder kranløsninger til alle former for kranopgaver, store som små, og som passer netop til dit behov. Vores kraner har forskelligt udstyr såsom grab, åg, pallegafler og meget mere, så vi nemt kan løse din løfteopgave. Vores kraner har en rækkevidde op til 30 meter og har en løftekapacitet helt op til 110 tons meter.

Til dagligt arbejder vi med kran- og løfteopgaver og derfor er ingen løfteopgave hverken for stor eller for lille. Vi sørger for, at du altid er sikret en god udførelse af opgaven og samtidig leverer vi kvalitetsarbejde til favorable priser.

Har du behov for hjælp med din næste løfteopgave eller ønsker du et tilbud på en kranopgave, så kontakt os på tlf.: 98 92 14 59 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.