Business+

anker christensen business kunde glaseksperten

Vi byder Glaseksperten stort velkommen som ny business+ kunde

Logistikchef, Freddy fra Glaseksperten har efterspurgt en total løsning inden for affald, og dette kan vi hos Anker Christensen tilbyde. Der er i dag pålagt krav om korrekt sortering ved erhverv, og det er Anker Christensen eksperter i. 
Vi har derfor rådgivet Glaseksperten og fundet frem til en kundetilpasset løsning, som også hjælper dem med at styrke deres grønne profil gennem korrekt sortering, ved levering af de nødvendige containere. 

Affaldsløsningen og container-pakken dækker:

  • Renovationsaffald
  • Pap
  • Brandbart
  • Ren træ til neddeling
  • Jern
  • Aluminium 

Glaseksperten har fået leveret containere, således de kan fokusere på den grønne profil uden faktisk at gøre noget selv. Anker Christensen har opsat de nødvendige containere, og som Business+ kunde her man 3 timers tømmegaranti. Glaseksperten ringer blot, når containerne er fyldte, og der behov for en nye.

Vi siger tak til Freddy og resten af Glaseksperten, for at de vælger Anker Christensen som leverandør. Vi ser frem til et forhåbentlig langsigtet samarbejde mod et grønne samfund. 

ny kunde Arne Andersen Plusbolig Business plus kunde hos Anker Christensen eftf.

Stort Velkommen til Arne Andersen +Bolig Aalborg som ny Business+ kunde hos Anker Christensen eftf.
Til deres projekt i Aalborg bistår vi med en komplet miljøstation.
Alle nødvendige containere er opstillet og Anker Christensen tager hånd herom, således Arne Andersen ikke skal bekymre sig om, at opretholde den grønne profil, men derimod trygt kan overlade dette til Anker Christensen.

På Arne Andersens miljøstation i Aalborg finder man containere til sortering med flere rum, således kildesortering gøres lettere og billigere.
Anker Christensen bistår med køreplader samt vores helt nye pap-komprimator.

Nem online booking til Business+ kunder

For at sikre at Arne Andersen altid har disponible containere til rådighed samt det fulde overblik, har de deres helt egen online løsning i forhold til booking. Her kan Arne Andersen altid tjekke oversigten over de containere, som der er stillet til rådig samt bestille den ønskede service hvad end det måtte være tømning, afhentning eller tømning samt returnering - Nemmere bliver det ikke!

Kunne du også tænke dig at blive Business+ kunde? 
Læs mere om fordelene ved at blive Business+ kunde herunder.AC Business kunde anker christensen