Levering af muldjord i container

RING NU
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Jord er ikke bare jord. Det vil vi altid understrege hos Anker Christensen. Derfor er det vigtigt, at du vælger og køber den korrekte jord til forskellige projekter. Muldjord er bedst til at danne et fundament for mange haveprojekter. Det gælder både til plantning, dyrkning og anlægning.

Hos Anker Christensen hjælper vi til enhver tid med at finde den rette type muldjord, og vi leverer gerne en hel container af muldjord, hvis det er behovet.

Billig jord til haven

Du vil erfare, at du skal bruge plantejord til langt de fleste haveprojekter. For at kunne give dine planter de bedste forudsætninger, skal du bruge havemuld. Muldjord giver de bedste planteforhold til alle slags planter, der skal have fred og ro til at slå de dybeste rødder. Hvis du lægger mærke til, at der er regnorme i din jord til haven, skal du kun være glad. Muldjord er nemlig allerbedst, når regnormene trives.

Hvis du har i sinde at lave en ny køkkenhave, er det vores anbefaling, at du starter med en container levering af muldjord. Det danner den perfekte grobund for alverdens grøntsager, og er din start til at blive selvforsynende.  Men billig plantejord er ikke kun godt til køkkenhaven. Det gælder også, hvis du har i sinde at anlægge højbede eller lave helt om i din have. 

Muldjord i container leveres lige til døren

Vi skal nok love ikke at spærre din hovedindgang. Men vi kan love, at vores plantejordstilbud vil blive leveret direkte hjem til dig. Det gælder både private hjem og gartnere, der skal i gang med større projekter. Du kan til enhver til kontakte os for at få et tilbud på muldjord. På den måde sikrer du også, at du får bestilt den rette mængde havemuld.

Det vil både være irriterende at have for lidt, men heller ikke så sjovt at have for meget.

Når du ringer og bestiller din muldjord hos Anker Christensen, hjælper vi dig også med at finde den helt rette type. For som vi har sagt før: jord er ikke bare jord. Det samme gælder for muldjord. Muldjord er en samlet kategori for flere arter havemuld, som bruges forskellige steder i haven. Der er plantemuld, som er bedste til din køkkenhave. Derudover er der højbedsmuld, som selvfølgelig egner sig bedst til blomster og urter i højbede. Men der er også muld til at hjælpe hækken på vej, eller hvad med en ganske almindelig fyldjord, som kan bruges til næsten hvilken som helst uspecificeret opgave.

Plantejord til alle haveentusiasterne

Er du en af de seriøse haveejere, har du helt sikkert styr på de mange forskellige typer muld, der findes. Derfor ved du også godt, at højbedsmulden ikke nødvendigvis kan bruges lige så godt til køkkenhaven. På samme måde er du også klar over, at den muld der kan hentes på genbrugspladsen ikke er nær så god, som den du kan købe hos Anker Christensen.

Det har noget at gøre med sammensætningen af muldjorden, og hvordan den videre dyrkes.

Uanset om det er til privat brug i egen have eller større haveanlægninger, finder du hjælp og plantejord hos Anker Christensen. Vi hjælper med muldjord til byggeprojekter og i store mængder, når det er nødvendigt. Du kan til enhver tid ringe og få hjælp til at regne ud, hvor meget muldjord du skal bruge. Eller om du skal have leveret flere forskellige slags jord i container fra Anker Christensen.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: